HATAY / DEFNE - TURUNÇLU İLKOKULU

Mrt

İLÇEMİZDE YAPILAN ZEKA OYUNLARI YARIŞMASINDA 2 ÖĞRENCİMİZ İLÇE 1. OLARAK ILDE YAPILACAK YARIŞMALARA LATILMA HAKKI KAZANMIŞTIR.

Mrt

3 B SINIFININ GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI KAPSAMINDA OYNADIĞI ÇUVAL YARIŞI ETKİNLİGİ

12 MART İSTİKLAL MARSIMIZIN 103.YILI VE MEHMET AKIF ERSOYU ANMA PROGRAMI

Ara

Okulumuz öğretmenlerinden Vidat DURAN GERDAN velilerimize yönelik Sağlıklı Adımlar Projesi tanıtım ve bilgilendirme semineri düzenledi.Tanıtım etkinliğinde ayrıca Okul Müdürümüz Sedat DOĞAN genel dönem değerlendirmesinde bulundu.Ayrıca trafik eğitimi verdi. Okulumuz Rehberlik öğrtemeni Ayşe TAŞKIN ÇİFTÇİ ise Aile Okul Kursu vererek toplantımıza değer kattılar.

Ara

Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumları Sosyal Etkinlikler Yönetmeliği Ek-8 tablosunda yer alan "Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası  " okullarda, 12-18 Aralık tarihleri arasında  kutlanır.

Okulumuzda da "Eğitim Kurumu Sosyal Etkinlikler Yıllık Çalışma Planı" gereği sınıflar düzeyinde sınıf öğretmenleri  koordinesinde kutlama programları yapılmaktadır.

Ara

!0 Aralık'ı içine alan hafta İnsan Hakları ve Demokrasi haftası olarak kutlanır.Okulumuz "Sevgi Çiçekleri" anasınıfında İnsan Hakları ve Demokrasi Haftası kapsamında öğrencilerimizle demokrasi ve insan haklarının önemi hatırlatılarak seçim etkinliği yapılmıştır.

Ara

TSE'nin eğitim kurumlarında hijyen şartlarının geliştirilmesi, enfeksiyon önleme ve kontrol belgelendirme programı şartlarını yerine getiren okulumuz, yapılan tetkik sonucunda OKULUM TEMİZ BELGESİ'ni aldı.

Kas

Tüm öğretmen, öğrenci ve velilerimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 99. yıl dönümü kutlu olsun.

Okulumuzda yapılan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı törenini okul personelimiz, öğrencilerimiz ve velilerimizle coşku içinde kutladık.