HATAY / DEFNE - TURUNÇLU İLKOKULU

TURUNÇLU İLKOKULU

Turunçlu Mah.Okul Sok. No8 DEFNE/HATAY
Vizyon
Gelişen teknolojiyi yakalamak ve uygulamak için var olan okulumuz öğretmen ve öğrencilerinden övgü ile söz edilen ulusuna bağlı toplumun değerlerine saygılı, çağı yakalamış ve onu geçmeye çalışan teknolojik aydınlanmanın öncüsü adaletin, barışın hoşgörünün karşılıklı saygı ve sevginin hakim olduğu sorumlulukların ve özgürlüklerinin dengesini kurulduğu bir ortamda ülkemiz sanayisinin ihtiyacı olan nitelikli insan gücü yetiştirir. Tüm bunların geliştirmek için esnek katılımcı ve demokratik bir okul kültürü ve örgütlenmesine inanır.
Misyon
Okulumuz gerçek yaşamı eğitim süreci ile bütünleştirmeye çalışırken esnek katılımcı ve demokratik okul kültürü ile örgütlemenin önemine inanır. Bu anlayış ve yaklaşımda okul kültürünü oluşturur. Okul kültürü öğrenciye ve başarıya değer veren herkesten yüksek performans bekleyen, öğrencilerin etkin öğrenmesine yol açan, düzen ve disiplin isteyen ve akademik işbirliğini özendiren bir inanç sistemi olarak belirlenir. Okulumuz bunun oluşmasına hizmet edebilecek gerekli idari, mali ve diğer mekanizmayı kurmak, süreçleri başlatmak ve yürütmek için vardır.
Başarılar
Cimnastik alanında çeşitli dereceler.Ayrıca 2016 yılında Hatay İl birinciliği ve Türkiye Grup ikinciliği.
Öğretim Şekli :İkili Eğitim
Kalorifer, Klima